top of page

Η Μελίνα Θεοχαρίδου στις Culturίστριες


«Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα»: Μια παράσταση για την κατάθλιψη, αλλά και για το μέχρι πού φτάνουμε για όσους αγαπάμε


Τη Δευτέρα 20/3, στις 6μμ, θα φιλοξενήσουμε στις Culturίστριες την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Μελίνα Θεοχαρίδου, με αφορμή την παράσταση «Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα» που ανεβαίνει στον Κάτω Χώρο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.


Το πολυβραβευμένο έργο των Duncan Macmillan και Johnny Donahoe παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη και ελεύθερη προσαρμογή από την ίδια και τον Άρη Ασπρούλη. Θέμα του έργου -δοσμένο με ευαισθησία, αλλά και πολύ χιούμορ- είναι η κατάθλιψη ή το τι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε για εκείνους που αγαπάμε.


«Η μαμά ενός επτάχρονου κοριτσιού κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. “Ήταν κάτι εντελώς ανόητο, κάτι που συμβαίνει όταν κάποιος δεν μπορεί με τίποτα να είναι ευτυχισμένος”, της είπαν. Το κοριτσάκι, θέλοντας να βοηθήσει τη μητέρα του, ξεκινάει μια λίστα με κάθε υπέροχο πράγμα στον κόσμο για το οποίο αξίζει κανείς να ζει. Ενήλικας πια, έρχεται να διηγηθεί την ιστορία της, παρακινώντας το κοινό να παίξει τους υπόλοιπους χαρακτήρες της ζωής της».


Με σαφείς οδηγίες από τους συγγραφείς να προσαρμόζεται ο χαρακτήρας στο φύλο, την ηλικία, τις εμπειρίες του ηθοποιού και στα πολιτιστικά στοιχεία της χώρας στην οποία παρουσιάζεται, το αποτέλεσμα είναι κάθε φορά μοναδικό, ειδικά καθώς η παράσταση έχει και διαδραστικό χαρακτήρα.


Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 20/3, στις 6μμ, για να πούμε περισσότερα και σίγουρα, πολύ ενδιαφέροντα με τη Μελίνα Θεοχαρίδου!

*Στα μικρόφωνα, όπως πάντα, η Κλεοπάτρα Γκατζάνη και η Παναγιώτα Κοντοδήμα.

archive

 

1/2014 - 7/2017

Search By Date
bottom of page