top of page

Θεατρικές επισκέψεις @ Radio Reboot!


Οι ήρωες του Αρκά συναντούν τον «Γιοσίρου Γιαμαγκούσι» και διάγουν μία «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων».


Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, οι θεατρικές επισκέψεις συνεχίζονται στο Radio Reboot με αμείωτο ενδιαφέρον. Την πρώτη ώρα της εκπομπής (16.00 ‒ 17.00) συζητάμε «Ραδιοφωνικά & Πολιτισμένα» στο studio με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Δημήτρη Αγορά από τη θεατρική παράσταση: «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων» που ανεβαίνει αυτή την περίοδο στον Πολυχώρο Vault (Μελενίκου 26, Βοτανικός) κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21.00 το βράδυ και κάθε Κυριακή στις 18.15 το απόγευμα σε συνεργασία με το καλλιτεχνικό δίκτυο παραστατικών τεχνών, τον Κινητήρα.


Οι ήρωες του ΑΡΚΑ ξεπηδούν από τις σελίδες των κόμικ και ανεβαίνουν στην σκηνή! Ο Μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το «τέρας» που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Η Λουκρητία θέλει απελπισμένα σεξ, μα η σκληρή μοίρα είναι το μόνο σκληρό πράγμα που συναντά, καθώς συγκάτοικος της είναι ο ευνούχος Καστράτο. Σ΄ ένα κομμωτήριο οι γλώσσες κόκαλα δεν έχουν και κόκαλα σπάνε, με τις πελάτισσες να είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί. Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν.

Τη δεύτερη ώρα (17.00 ‒ 18.00) υποδεχόμαστε τους ηθοποιούς Αντώνη Αντωνίου & Φανή Παλιούρα από τη θεατρική παράσταση: «Γιοσίρου Γιαμαγκούσι» που ανεβαίνει αυτή την περίοδο στον Πολυχώρο Vault (Μελενίκου 26, Βοτανικός) κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21.15 το βράδυ.


Ο Γιοσίρου Γιαμαγκούσι, στην αναζήτηση του εξαφανισμένου πατέρα του Μινόρου, άθελα του γίνεται η αφορμή για να αποκαλυφθούν τα σκοτεινά μυστικά ενός ολόκληρου χωριού. Τι κρύβουν οι κάτοικοι της Λακκοσπηλιάς; Τι ρόλο έχει παίξει στην ζωή του ήρωα η οικονομική καταστροφή ενός παραγωγού μεταξοσκώληκα; Ποιο ζαχαροπλαστείο έφτιαχνε τις καλύτερες νουγκατίνες της περιοχής; Γιατί ο Γιοσίρου μισεί τις πεταλούδες; Η παράσταση «Γιοσίρου Γιαμαγκούσι» προσπαθεί να δώσει απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα με έναν ιδιαίτερο τρόπο, κάποιες φορές ανάλαφρο και χιουμοριστικό και άλλες πιο σοβαρό και σκοτεινό.


Συντονιστείτε λοιπόν, αυτό το Σάββατο στις 16.00 το απόγευμα στη ραδιοφωνική και διαδικτυακή συχνότητα του Radio Reboot και ελάτε να διάγουμε με τους ήρωες του Αρκά, μία «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων» γνωρίζοντας, παράλληλα, τα σκοτεινά μυστικά του «Γιοσίρου Γιαμαγκούσι».


Στο μικρόφωνο της εκπομπής, ο Παναγιώτης Παπαναστασίου

archive

 

1/2014 - 7/2017

Search By Date
bottom of page