top of page

Ειρήνη Φαναριώτη - «Το κορίτσι του λύκου» στις Culturίστριες


«Το κορίτσι του λύκου»: Μια παράσταση για το ανικανοποίητο που μας κυνηγά, για την ενηλικίωση που είναι πάντα δύσκολη


Τη Δευτέρα 30/1, φιλοξενήσαμε στις Culturίστριες την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Ειρήνη Φαναριώτη με αφορμή τη νέα παράσταση της ομάδας Terre de semis, «Το κορίτσι του λύκου», βασισμένη στο μυθιστόρημα του Κριστιάν Μπομπέν «La folle allure», η οποία παρουσιάζεται στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου (Δευτέρα και Τρίτη 9:15μμ).


Στο έργο θίγονται θέματα όπως η μοναξιά, η ελευθερία, η τάση να φεύγεις χωρίς εξηγήσεις, να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, να ακολουθείς το ένστικτό σου, το πώς είναι να ανήκεις σε μια οικογένεια στην οποία δεν ταιριάζεις, η οποία δεν μπορεί να σε καταλάβει, να συνδεθεί μαζί σου, αλλά και πώς είναι να φτιάχνεις μια οικογένεια από ανθρώπους που συναντάς τυχαία. Και, εν τέλει, πού σε οδηγούν οι επιλογές σου.

Η Λουσί, η ηρωίδα της παράστασης, κυνηγά πάντα -ή απομακρύνεται από- κάτι, ακολουθεί διαδρομές ζωής, αφήνεται να εκπλαγεί από το απρόσμενο που την παρασέρνει, αλλά στο τέλος, αποχωρεί για να συνεχίσει το ταξίδι της.


Για την Ειρήνη ήταν η κατάλληλη στιγμή να πει αυτή την ιστορία, της οποίας υπογράφει τη μετάφραση και τη σκηνοθεσία, εκτός φυσικά, από το ότι βρίσκεται επί σκηνής.


Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

archive

 

1/2014 - 7/2017

Search By Date
bottom of page