top of page

Η Ειρήνη Φαναριώτη στις Culturίστριες


«Το κορίτσι του λύκου»: Η Ειρήνη Φαναριώτη σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια παράσταση-ωδή στην ελευθερία


Τη Δευτέρα 30/1, στις 6μμ, κλείνουμε τον Ιανουάριο στις Culturίστριες φιλοξενώντας την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Ειρήνη Φαναριώτη.


Η ομάδα Terre de Semis και η Ειρήνη Φαναριώτη -η οποία έχει μεταφράσει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί- παρουσιάζουν από τις 16/1 την νέα τους θεατρική δουλειά, «Το κορίτσι του λύκου», βασισμένη στο μυθιστόρημα του Κριστιάν Μπομπέν «La folle allure», στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.


Το έργο, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αφορά στην ιστορία μιας γυναίκας που έζησε «την ξεγνοιασιά των παιδικών της χρόνων στο τσίρκο, την εφηβική πειθαρχία ενός οικοτροφείου, την συζυγική ανία και τον έρωτα. […] Πρόκειται για μια ωδή στην ελευθερία που η ίδια η ηρωίδα αναζητά αδιάκοπα».


Η Λουσί διεκδικεί το δικαίωμά της στην εξαφάνιση χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Διεκδικεί την ελευθερία της κόβοντας τους δεσμούς που μας κρατούν κοντά στους άλλους, που περιορίζουν -συνειδητά, ασυνείδητα ή ενστικτωδώς- τις τάσεις φυγής μας προς χάριν όσων μας συνδέουν με τους άλλους.

Πόσοι μπορούν να το κάνουν και πόσοι θα το άντεχαν;


Οι απαντήσεις αυτή τη Δευτέρα, 30/1, στις 6μμ.


Σας περιμένουμε!


*Στα μικρόφωνα, όπως πάντα, η Κλεοπάτρα Γκατζάνη και η Παναγιώτα Κοντοδήμα.

archive

 

1/2014 - 7/2017

Search By Date
bottom of page