top of page

Η «Γέφυρα της ζωής» @ Radio Reboot!


Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 αποχαιρετήσαμε το 2016 συζητώντας στο studio του Radio Reboot «Ραδιοφωνικά και Πολιτισμένα» για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας με τον εθελοντή αιμοδότη (Παναγιώτης Νάκας) του παραμυθιού της Κατερίνας Ντάση «Η γέφυρα της ζωής» και τον θεατρικό συγγραφέα και σκηνοθέτη του εκπαιδευτικού θιάσου ΕΝ ΟΔΩ (Αντώνης Γάκης).


Μια φορά κι έναν καιρό, σε πολύ μακρινές εποχές, υπήρχε μια κοιλάδα με την παράξενη ονομασία Εθελουσία. Ο μυθικός και μυστηριώδης ποταμός Αχέροντας, είναι το σύμβολο προσφοράς ζωής, στην κοιλάδα Εθελουσία, καθώς εκεί διαδραματίζεται όλη η πλοκή της ιστορίας. Μια από τις ηλιόλουστες ημέρες της άνοιξης, ένα αγόρι από τη Χώρα της Ζωής αποφάσισε να πάει για ψάρεμα. Την ίδια απόφαση είχε πάρει και ένα μικρό κορίτσι που ζούσε στη Χώρα της Θλίψης και του Πόνου....


Αν θέλετε να μάθετε τη συνέχεια του παραμυθιού αλλά και ακόμα περισσότερα πράγματα για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας στις μέρες μας, μπορείτε να επισκεφθείτε αυτόν τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο.


Καλές γιορτές με υγεία & χαρά!

archive

 

1/2014 - 7/2017

Search By Date
bottom of page