top of page

«Οικογένεια Κόλεμαν» & «72 ώρες» στις Culturίστριες


«Η παράλειψη της Οικογένειας Κόλεμαν» & «72 ώρες»: Δύο παραστάσεις για τις σχέσεις που μπορεί να μην είναι τέλειες ή να μην έχουν οδηγίες, αλλά έχουν χιούμορ


Τη Δευτέρα 19/12, οι Culturίστριες σας αποχαιρετούν για τις γιορτές με καλεσμένες από δύο παραστάσεις με θέμα τις σχέσεις, οικογενειακές-συντροφικές, την «Παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν» και τις «72 ώρες».


Στις 6μμ, υποδεχόμαστε την κυρία Αλεξάνδρα Παντελάκη και την Ειρήνη Μακρή με τις οποίες θα μιλήσουμε για την παράσταση «Η παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν» του Αργεντινού Κλαούντιο Τολκατσίρ, στην οποία πρωταγωνιστούν, σε σκηνοθεσία Μαριτίνας Πάσσαρη, και παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας (Β’ Σκηνή).


Μια οικογένεια κάθε άλλο παρά συνηθισμένη παρουσιάζεται μέσα από αυτή τη γλυκόπικρη κωμωδία που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τα μέλη της είναι εγκλωβισμένα στην μεταξύ τους συνύπαρξη που ως μέσο επικοινωνίας έχει τη βία. Όταν η γιαγιά πηγαίνει στο νοσοκομείο, η μητέρα που δεν έχει μεγαλώσει επί της ουσίας τα παιδιά της, καλείται να αναλάβει τον ρόλο που μάλλον δεν μπορεί να διαχειριστεί…


Στις 7μμ, θα φιλοξενήσουμε την Αστερόπη Λαζαρίδου, η οποία συνυπογράφει με τον Γιώργο Χατζηπαύλου το κείμενο της παράστασης «72 ώρες», που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννη Σαρακατσάνη, με την Βάσω Καβαλιεράτου και τον Κίμωνα Φιορέτο, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.


Ένα ζευγάρι λίγο πριν τα σαράντα έρχεται αντιμέτωπο με ένα μεγάλο ερώτημα και έχουν 72 ώρες να πάρουν την απόφαση που θα καθορίσει την υπόλοιπη ζωή τους. Ο Μάνος και η Μάνια έχουν να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο μιας πιθανής εγκυμοσύνης, το οποίο πυροδοτεί απολαυστικές αντιδράσεις, αναδρομές στις σχέσεις του παρελθόντος, αλλά και σε αναπαραστάσεις διάσημων ζευγαριών της λογοτεχνίας, του κινηματογράφου, αλλά και της Ιστορίας, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Γιατί όλοι γελάμε όταν βλέπουμε απ’ έξω πόσο αστείοι γινόμαστε μέσα στις σχέσεις.


Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 19/12, στις 6μμ, για να κλείσει με χαμόγελο η χρονιά στις Culturίστριες.


*Στα μικρόφωνα, όπως πάντα, η Κλεοπάτρα Γκατζάνη και η Παναγιώτα Κοντοδήμα.

archive

 

1/2014 - 7/2017

Search By Date
bottom of page