top of page

Γιώργος Περού @ Radio Reboot!


Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 ο τραγουδοποιός και συνθέτης Γιώργος Περού (Γιώργος Κεφαλλωνίτης) συζήτησε μαζί μας «Ραδιοφωνικά και Πολιτισμένα» στο Radio Reboot. Αφορμή της ραδιοφωνικής μας συνάντησης αποτέλεσε η τελευταία του δισκογραφική δουλειά «Οι 12 ένορκοι», η οποία περιλαμβάνει την μουσική και τα τραγούδια της ομώνυμης παράστασης που ανεβαίνει από τις 6 Οκτωβρίου για τρίτη συνεχιζόμενη χρονιά στο Θέατρο «Αλκμήνη».


Παράλληλα, στις 22 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο «Αλκμήνη» το θεατρικό έργο «Εκτός ύλης» του συγγραφέα Κώστα Λεϊμονή, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαίδη με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση για το οποίο, επίσης, ο τραγουδοποιός έχει επιμεληθεί την πρωτότυπη μουσική της παράστασης. Μάλιστα, ένα μικρό δείγμα της συγκεκριμένης δουλειάς του καλλιτέχνη ‒ δημιουργού είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανα στο στούντιο του Radio Reboot.


Αν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα πράγματα για τον Γιώργο Περού και την καλλιτεχνική του πορεία, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε αυτόν τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο. Καλή ακρόαση!

archive

 

1/2014 - 7/2017

Search By Date
bottom of page