top of page

Ο τραγουδοποιός Γιώργος Περού @ Radio Reboot


Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 στις 18.00 μ.μ ο τραγουδοποιός και συνθέτης Γιώργος Περού (Γιώργος Κεφαλλωνίτης) συζητά μαζί μας «Ραδιοφωνικά και Πολιτισμένα» στο Radio Reboot. Αφορμή της ραδιοφωνικής μας συνάντησης αποτελεί η τελευταία του δισκογραφική δουλειά «Οι 12 ένορκοι», η οποία περιλαμβανει την μουσική και τα τραγούδια της ομώνυμης παράστασης που ανεβαίνει από τις 6 Οκτωβρίου για τρίτη συνεχιζόμενη χρονιά στο Θέατρο «Αλκμήνη».


Πρόκειται για μία ανεξάρτητη παραγωγή, η οποία θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα σε Cd αλλά θα είναι διαθέσιμη και στο διαδίκτυο για download. Ο βασικός κορμός της τελευταίας αυτής δισκογραφικής δουλειάς του Γιώργου Περού, την οποία και θα παρουσιάσουμε, ειναι ενα κουαρτέτο εγχόρδων που πλαισιώνεται με πιάνο, κοντραμπάσο και τύμπανα.


Παράλληλα, στις 22 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο «Αλκμήνη» το θεατρικό έργο «Εκτός ύλης» του συγγραφέα Κώστα Λεϊμονή, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαίδη με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση για το οποίο, επίσης, ο τραγουδοποιός έχει επιμεληθεί την πρωτότυπη μουσική της παράστασης και θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ένα δείγμα ζωντανα στο στούντιο του Radio Reboot.


Αυτό το Σάββατο λοιπόν, συζητάμε «Ραδιοφωνικά και Πολιτισμένα» μετά μουσικής στον διαδικτυακό αέρα του Radio Reboot!


Κόλλησες; Reboot!

archive

 

1/2014 - 7/2017

Search By Date
bottom of page