top of page

«Γύρισε πίσω» στις Culturίστριες


Γύρισε Πίσω: Η Χριστίνα Σαμπανίκου και ο Θανάσης Ζερίτης σε ένα κωμικό μελλοντολογικό θρίλερ Τη Δευτέρα 3/10, στις 7μμ, οι Culturίστριες θα φιλοξενήσουν δύο παλιούς κι αγαπημένους γνώριμους, τη Χριστίνα Σαμπανίκου και τον Θανάση Ζερίτη, με αφορμή την παράσταση «Γύρισε πίσω» που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 30/9, στο θέατρο Άβατον.

Η Χριστίνα Σαμπανίκου γράφει ένα κωμικό μελλοντολογικό θρίλερ, στο οποίο βρίσκεται επί σκηνής μαζί με την Βίκυ Αδάμου, η οποία υπογράφει και τη σκηνοθεσία, και τον Θανάση Ζερίτη.

Το έργο μάς μεταφέρει σε μια εποχή, στην οποία ο κόσμος, όπως τον ξέρουμε, πλέον δεν υφίσταται. «Δεν υπάρχει πια πρόσβαση στο διαδίκτυο, ούτε σε βασικά αγαθά. Οι αλλαγές που συνήθως απαιτούν χρόνο για να τελεστούν, έχουν επιταχυνθεί μετατρέποντας την πόλη και τον κόσμο σε ένα αγνώριστο σουρεαλιστικό περιβάλλον που προκαλεί γέλιο μέχρι δακρύων. Ένας μυστήριος αινιγματικός επισκέπτης περιπλέκει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα των δύο γυναικών, προκαλώντας καταστάσεις που ακροβατούν μεταξύ του αληθινού και του φανταστικού».

Πώς μοιάζει ο κόσμος που έφτιαξε η Χριστίνα; Τι μπορεί να σε κάνει να γελάς σε έναν τέτοιο κόσμο; Πόσο μακριά ή κοντά είμαστε σε κάτι τέτοιο;

Οι απαντήσεις, τη Δευτέρα 3/10, στις 7μμ. Σας περιμένουμε από τις 6μμ! *Στα μικρόφωνα, όπως, πάντα, η Κλεοπάτρα Γκατζάνη και η Παναγιώτα Κοντοδήμα.

archive

 

1/2014 - 7/2017

Search By Date
bottom of page