top of page

2ο Avaton International Comedy Festival: Ένα φεστιβάλ δύο πόλεων και αναζωογονητικού γέλιου!


Τη Δευτέρα 13/6, με αφορμή το 2ο Avaton International Comedy Festival, φιλοξενήσαμε στις Culturίστριες τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Λάμπρο Φισφή, ιθύνοντες νόες του φεστιβάλ που ξεκινά την Τρίτη 14/6 στο θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη 16/6 στο Άβατον στην Αθήνα.


Τη δεύτερη χρονιά του, το φεστιβάλ διοργανώνεται παράλληλα σε δύο πόλεις και απ’ όσο καταλάβαμε, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, από του χρόνου μπορεί να εξαπλωθεί και σε άλλες (δίνουμε και ιδέες ως εκπομπή).

Μαζί με την ανάληψη της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του θεάτρου Άβατον, πήραν και το ρίσκο να δημιουργήσουν ένα αμιγώς κωμικό φεστιβάλ με stand up comedy, κωμικό αυτοσχεδιασμό και θεατρικές παραστάσεις που θα προκαλέσουν το γέλιο στο κοινό και θα μας δώσουν μια γερή δόση γέλιου για το καλοκαίρι που έρχεται.

Πρόκειται να φιλοξενηθούν, μάλιστα, και stand up comedians από το εξωτερικό, δίνοντας έτσι στο ελληνικό κοινό μοναδικές ευκαιρίες να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις τους.


Οι ίδιοι θα συμμετάσχουν, επίσης, στο φεστιβάλ, ο Λάμπρος με το «Δες το θετικό», ο Δημήτρης με την παράσταση “Smiley” και από κοινού στο «Κωμικό Μπουμ» -μαζί με τους Γιάννη Σαρακατσάνη, Γιώργο Αγγελόπουλο και Ζήση Ρούμπο- που κλείνει φέτος πέντε χρόνια ζωής. Με τους ίδιους «συνοδοιπόρους» βρίσκονται και στην διαδικτυακή εκπομπή “Big Talk” στο Netwix, με θέμα όλα τα ερωτήματα που ταλανίζουν τον ανδρικό πληθυσμό όταν έχει εξαντληθεί κάθε σοβαρό αντικείμενο συζήτησης…


5 μέρες (16-20/6) γεμάτες κωμωδία στο 2ο Avaton International Comedy Festival, στο Γκάζι. Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την απολαυστική μας συζήτηση με τους δύο κυρίους εδώ.

archive

 

1/2014 - 7/2017

Search By Date
bottom of page