top of page

Culturίστριες: ξανά στο Radio Reboot!


Χορεύοντας μεταξύ ουτοπίας και κατάρρευσης –ή, αναζητώντας μια ουτοπία όταν όλα έχουν καταρρεύσει Τη Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου, στις 6μμ, οι Culturίστριες επιστρέψαμε με μια πολύ ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα εκπομπή. Φιλοξενήσαμε τη χορογράφο Εύη Σούλη, με αφορμή την παράσταση χορού «Beyond Collapse», που υπογράφει. Τρεις βραδιές στο Σύγχρονο Θέατρο -Δευτέρα 25, Τρίτη 26 και Τετάρτη 27/4- με άξονα ένα δίπολο• μια ωδή στην ουτοπία και την υπέρβαση των ορίων αναζητώντας αυτό που βρίσκεται μετά την κατάρρευση.

Μας μίλησε για την έμπνευση, για τις διαφορές με την πρώτη της παράσταση «Άρση/Θέση», για τα όρια που αναγκάζεται να υπερβεί, για τη συνεργασία με τον Παύλο Παυλίδη που έγραψε τη μουσική και τον συμβιβασμό με τις συνθήκες της δουλειάς στην ελληνική πραγματικότητα.

Τη δεύτερη ώρα, η Δήμητρα Αδαμαντίδου, υπεύθυνη προγραμμάτων, και η Αγγελίνα Παπαδάτου, κοινωνική λειτουργός του Συλλόγου Μερίμνης Ανηλίκων, μάς μίλησαν για τη λειτουργία, το έργο του, τη στήριξη της γειτονιάς προς τους ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στον ξενώνα ως μέλημιας οικογένειας, το νέο πρόγραμμα στήριξης παιδιών 18 έως 24 ετών που ξεκινά τον Ιούνιο, με σκοπό μια περαιτέρω ενίσχυση και βοήθεια των παιδιών που βρέθηκαν και, επί της ουσίας, μεγάλωσαν στη χώρα μας. Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή, εδώ.


Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους!

archive

 

1/2014 - 7/2017

Search By Date
bottom of page