top of page

Η Ελένη Δαφνή στις Culturίστριες


«Ο μικρός Έγιολφ»: Μια παράσταση για την ανθρώπινη ευθύνη, σε συνδυασμό με το φλέγον προσφυγικό ζήτημα Τη Δευτέρα 15/2, οι Culturίστριες φιλοξένησαν την ηθοποιό Ελένη Δαφνή, με αφορμή την παράσταση «Ο μικρός Έγιολφ», ένα έργο του Ερρίκου Ίψεν, σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Παπαδόπουλου, που «ανεβαίνει» κάθε Σάββατο στις 6:30μμ μέχρι και τις 27/2, στο Αγγέλων Βήμα.

Μιλήσαμε για την παράσταση, την ανθρώπινη ευθύνη και τη δυσκολία που έχουμε να αναλάβουμε το κομμάτι που μας αναλογεί, την απληστία που, επίσης, είναι στην ανθρώπινη φύση και το πώς ένα έργο που απέχει τόσο πολύ χρονικά μπορεί να συνδέεται με το προσφυγικό ζήτημα και τα παιδιά που πνίγονται στο Αιγαίο. Όσον αφορά αυτό, σημείωσε πως το θλιβερότερο είναι πως τα παιδιά είναι τα μόνα στα οποία δεν μπορείς να επιρρίψεις ευθύνη, γι’ αυτό και τα πλέον αθώα όταν γίνονται θύματα.

Με σημείο εκκίνησης το ρόλο της στην παράσταση, αναφερθήκαμε και στους ανθρώπους, που είναι πολλοί και τους αναγνωρίζουμε γύρω μας, που παραμερίζουν τη ζωή και τις επιθυμίες τους για χάρη κάποιου άλλου αγαπημένου προσώπου, χάνοντας χρόνο (χρόνια!) και ευκαιρίες.

Τέλος, αναφερθήκαμε και στην ομάδα «Γέφυρα», η οποία «ανεβάζει» τη συγκεκριμένη παράσταση, καθώς και για τη νέα τους δουλειά, μια κωμωδία αυτή τη φορά, με τίτλο «Sex cells» που θα ξεκινήσει στις 27/2 στο θέατρο «Πόλη». Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συζήτησή μας εδώ.

archive

 

1/2014 - 7/2017

Search By Date
bottom of page