top of page

Culturίστριες - Christmas Edition


Οι παραγωγοί του Radio Reboot μοιράστηκαν γιορτινές -ή και όχι- αναμνήσεις με τις Culturίστριες Μια διαφορετική εκπομπή, λόγω Χριστουγέννων, αποφασίσαμε να κάνουμε ως Culturίστριες τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου. Μια εορταστική, νοσταλγική, αλλά και ανατρεπτική εκπομπή που δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την καθοριστικής σημασίας συμβολή των αγαπητών συμπαραγωγών του Radio Reboot.

Τους ζητήσαμε να μας πουν το τραγούδι με το οποίο έχουν συνδέσει την περίοδο των γιορτών -είτε είναι χριστουγεννιάτικο είτε όχι- και να μοιραστούν μαζί μας την ιστορία πίσω από αυτό, γιατί τους θυμίζει τις γιορτές.

Οι επιλογές από αναμενόμενες μέχρι ολότελα αναπάντεχες και οι ιστορίες από αστείες μέχρι νοσταλγικές, τρυφερές, αλλά και με έντονο προβληματισμό.

Η Αθηνά, η Άννα, η Κωνσταντίνα, ο Βαγγέλης, ο Ιάσονας, ο Ρωμανός, ο Ιάσονας Χ., ο Ορφέας, ο Γιώργος, ο Μάριος, ο Άρης, ο Χάρης, αλλά κι εμείς -Παναγιώτα και Κλεοπάτρα- αφηγηθήκαμε ιστορίες και επιλέξαμε τα κομμάτια. Η Μαρία, η Ματούλα, η Ελένη και η Ναταλία μπορεί ιστορία να μην μας είπαν, αλλά τραγούδι επέλεξαν. Απολαύστε το αποτέλεσμα εδώ!

archive

 

1/2014 - 7/2017

Search By Date
bottom of page