top of page

Η Ειρήνη Φαναριώτη στις Culturίστριες


Μια ομάδα νέων ανθρώπων φέρνει την ελληνική λογοτεχνία των αρχών του 20ού και 21ου αιώνα στη θεατρική σκηνή


Τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, στις 6μμ, οι Culturίστριες επιστρέφουν «ζωντανά» στα μικρόφωνα, μετά από μια μικρή απουσία, με την ηθοποιό -πλέον και σκηνοθέτιδα- Ειρήνη Φαναριώτη.


Η τρέχουσα σεζόν είναι καλλιτεχνικά γεμάτη για την Ειρήνη Φαναριώτη, καθώς σκηνοθετεί και παίζει στις δύο παραστάσεις της ομάδας που έχει ιδρύσει μαζί με τον Άρη Λάσκο και τη Μυρτώ Γράψα, «Terre de semis» (Γη της σποράς). Πρόκειται για την παράσταση «Ο Κύριος του Τζακ», βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του Γιάννη Σκαρίμπα, και για δεύτερη χρονιά, στους «Μεγάλους δρόμους», βασισμένη σε δύο διηγήματα της Λένας Κιτσοπούλου, που αμφότερες παρουσιάζονται στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.


Συνεχίζει για δεύτερη χρονιά να παίζει στη «Μεγάλη Χίμαιρα» στο θέατρο Πορεία, ενώ μέχρι τις 26/1 συμμετείχε και στην παράσταση «Ο Μαδαφάκας με το καπέλο».


Θα μιλήσουμε για τις παραστάσεις, τη λογοτεχνία του περασμένου αιώνα -αλλά και τη σύγχρονη- και πώς συνδέεται με το σήμερα, καθώς και για την θεατρική ομάδα που λόγω τίτλου, αλλά και καλλιτεχνικού έργου, αποδεικνύεται εξαιρετικά γόνιμη.


Συντονιστείτε τη Δευτέρα 1/2, στις 6μμ, για να πάει καλά ο μήνας!


*Στα μικρόφωνα, όπως πάντα, η Κλεοπάτρα Γκατζάνη και η Παναγιώτα Κοντοδήμα.

archive

 

1/2014 - 7/2017

Search By Date
bottom of page