top of page

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη και ο Χάρης Φραγκούλης στις Culturίστριες


Η Φωτεινή Μπαξεβάνη και ο Χάρης Φραγκούλης ξέρουν πώς να κερδίζουν επάξια το ενδιαφέρον μας Τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, οι Culturίστριες φιλοξένησαν δύο έξοχους ηθοποιούς και απολαυστικούς συνομιλητές. Ο λόγος για την Φωτεινή Μπαξεβάνη και τον Χάρη Φραγκούλη, που παίζουν στην παράσταση «Τα παιδιά του ήλιου» του Μαξίμ Γκόρκι, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη, που ανεβαίνει στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν (Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα).

Μιλήσαμε για τους χαρακτήρες του έργου που βρίσκονται σε μια άρνηση -απέναντι στην πραγματικότητα μέχρι και στα συναισθήματά τους-, για το πόσο επίκαιρο είναι ένα έργο που γράφτηκε πριν 110 χρόνια και μιλά για τη βία και την έξαρσή της. Για το πώς βυθίζεται ο ηθοποιός σ’ ένα κείμενο και δεν μπορεί να το δει από την απαιτούμενη απόσταση, ώστε να το κρίνει, αλλά και για τις πολλές επερχόμενες δουλειές τους, θεατρικές και κινηματογραφικές.

Δύο εξαιρετικά απολαυστικοί άνθρωποι, που σίγουρα έχουν το ταλέντο, πέρα από τη σκηνή, να σε συνεπαίρνουν και σε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ.

archive

 

1/2014 - 7/2017

Search By Date
bottom of page