top of page

«Όλα τα μανιτάρια τρώγονται (αν και ορισμένα μόνο μία φορά)»: Πόσο πιο εύκολο είναι ένα «τίποτα» από


Τη Δευτέρα 23/3, οι Culturίστριες υποδέχθηκαν στο στούντιο του Radio Reboot την Αριστέα Σταφυλαράκη και τον Σταύρο Γιαννουλάδη από τη θεατρική ομάδα 4Frontal, οι οποίοι μας μίλησαν για την παράσταση "Όλα τα μανιτάρια τρώγονται (αν και ορισμένα μόνο μία φορά)", σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη, που ανεβαίνει κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Θέατρο του Νέου Κόσμου μέχρι τις 5/4.


Η παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ερβέ Λε Τελιέ, ο οποίος συγκέντρωσε 1.000 πιθανές απαντήσεις στο ερώτημα "τί σκέφτεσαι;". Τα μέλη της ομάδας επέλεξαν ποιες απαντήσεις-σκέψεις από όλο το βιβλίο θα εντάξουν στην παράσταση, εκπροσωπώντας ο καθένας έναν ρόλο με σκέψεις συγκεκριμένου ύφους και είδους.


Η Αριστέα τις πιο καθημερινές, ο Σταύρος τις πιο κυνικές και λίγο έως πολύ... "κάφρικες" (αμετανόητος ερωτύλος γαρ), ο Θανάσης τις πιο συναισθηματικές, καθώς είναι πληγωμένος μεν, ακόμη ερωτευμένος δε, η Νεφέλη τις πιο υπαρξιακές, ενώ η Ελένη τις πιο πολιτικοποιημένες.


"Σπάνε τον τέταρτο τοίχο" με το κοινό και μιλούν για την ειλικρίνεια που σπάνια δείχνουμε στους άλλους -δικαίως τις περισσότερες φορές- όσον αφορά την αποκάλυψη των σκέψεών μας.


Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή, πατώντας εδώ.

archive

 

1/2014 - 7/2017

Search By Date
bottom of page